Birželio 14
dieną, minima tinklaraštininkų diena. Šiemet, deja, nepavyko sudalyvauti Virtuvė Nuo...Iki... organizuojamoje
šventėje. O bet tačiau... būrelis blogerių
sugalvojo šią dieną paminėti surengdami virtualų vakarėlį. Kaip smagu! Į vakarėlį
aš atsinešu brushettas su kriaušėmis ir vytinto kumpelio traškučiais. Lengvai
paruošiamas ir gardžias.
Brushetta su kriaušėmis ir
vytinto kumpelio traškučiais
Reikės:
šviežios itališkos duonos ar prancūziško batono
1 kriaušės
50 g vytinto kumpelio
citrinos griežinėlio
tyro pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
1.Duoną ar batoną
supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje
orkaitėje, kol apskrus. Išimkite duoną iš orkaitės ir apšlakstykite keliais
lašeliais alyvuogių aliejaus.
2.Į vis dar gerai
įkaitusią orkaitę sudėkite kumpio griežinėlius ir kepkite kol kumpelis labai
gerai apskrus ir jį bus galima sutrupinti į nedidelius gabalėlius.
3.Kriaušę
supjaustykite plonomis riekelėmis. Per jas perbraukite griežinėliu citrinos.
4.Ant duonos
skrebučio dėkite kelis plonus kriaušės gabalėlius ir apibarstykite vytinto
kumpelio skrebučiais.
Pasivaišinkite:
Dovilės mini picomis
Viktorijos kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Violetos špinatų ir ridikėlių salotos
Viktorijos kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Violetos špinatų ir ridikėlių salotos
Sveikinimai visiems tinklaraštininkams!
Atrodo skaniai, reiks mėgint
AtsakytiPanaikintiAčiū, Violeta. Tikiuosi patiks!
AtsakytiPanaikinti